сп. National Geographic - Август 2019
National Geographic KIDS - Август 2019

Международен фотографски конкурс на NG KIDS 2014

26.8.2014 г.

Грабвай фотоапарата!

Снимай и ни покажи света през твоите очи! Подбери и изпрати снимки, които да отговарят на една от четирите категории: „Удивителни животни”, „Невероятно, но факт”, „Дръзки изследователи” и „На почивка”. Опиши снимката с няколко думи на български език. Фотографиите, спечелили първите места в националния етап, ще бъдат публикувани на страниците на списание NG KIDS България през февруари 2015 г. 30 от най-добрите снимки ще участват в специална изложба, разположена в Paradise Center. Класиралите се на първо, второ и трето място ще получат страхотни награди от NG KIDS България, Paradise Center, Boulderland и Funtopia.

Победителите във всяка една категория ще продължат участието си в международния конкурс. Голямата награда на международния конкурс е пътуване до столицата на САЩ - гр. Вашингтон!

 

Участвай още сега! 


 

Изпрати направените от теб фотографии до 15 ноември!


 

Награди за националния етап:

 

Класираните на първо място във всяка категория ще получат годишен абонамент за списание National Geographic Kids, книга „Световна История” нa National Geographic и ваучер на стойност 50 лв. от Orange Center.

Класираните на второ място във всяка категория ще получат годишен абонамент за списание National Geographic Kids, книга „Световна История” нa National Geographic и ваучер за безплатно посещение в Boulderland или Funtopia.

Класираните на трето място във всяка категория ще получат годишен абонамент за списание National Geographic Kids, книга „Световна История” нa National Geographic и ваучер за безплатно посещение в Boulderland или Funtopia.  
 

Изпращайте своите фотографии, придружени от подписано Зявление за участие , на адрес:

ngkids2014@sbb.bg.

Правила за участие в конкурса

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах