сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019

Награди за "Нощ на музеите и галериите" - Пловдив

7.3.2014 г.

За втора поредна година „Нощ на музеите и галериите" - Пловдив спечели най-оспорваните категории в Българските награди за събития на годината 2013 Eventex Awards, които се проведоха на 5 март (сряда) в София.  Организаторите на събитието си тръгнаха с приз за първо място за Събитие на годината и Културно събитие на годината, в които се състезаваха съответно 66 и 25 претендента. Жури от над 35 доказани професионалисти в сферата на рекламата, маркетинга, PR-а и журналистиката оценява всички кандидати на база иновативния им формат, професионалната организация, концепцията и програмата на събитието и неговата ефективност.

Деветото издание на "Нощта" се проведе между 20 и 21 септември 2013 и събра над 40 000 почитатели на изкуствата и културата от цялата страна и представи широк диапазон от културни събития и проекти, организирани в три основни модула - Музеи и галерии, Култура и клуб и Град и публични пространства. В ход е подготовката на десетоto издание на "Нощ на музеите и галериите" - Пловдив, което ще се случи на 12 и 13 септември 2014 г. с още по-богато съдържание и специална юбилейна програма.

На снимката: Веселина Сариева (Управител на Фондация "Отворени изкуства") и Виктор Янков (Директор на "Нощ на музеите и галериите" - Пловдив.

Снимка: Томислав Савов

 

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах