сп. National Geographic - Октомври 2019
National Geographic KIDS - Октомври 2019
Знанието е сила, децата са бъдеще, а детската усмивка е раждане на цяла нова вселена! Такова е и усещането след финала на турнето на National Geographic Kids 2019
Разгледайте снимките от галерията, за да видите как протече събитието във Варна и Бургас
С клубът на Малките Откриватели бяхме на гости в Борисова Градина, в гр. София!
За втори път тази година, на 06 септември, National Geographic Kids гостува на град Пловдив, като този път, градчето на Малките Откриватели бе разположено в гребната база.
National Geographic KIDS отново отправи предизвикателство към всички любознателни деца по българското Черноморие, които искат да се докоснат на живо до богатото съдържание на списанието.
National Geographic KIDS ще предизвиква най-любознателните деца и гости по българското Черноморие.
Списание National Geographic KIDS и тази година зарадва хиляди деца в парка "Заимов" в София.
Веселото ни градче даде възможност на всеки "любознайко" да научи още нещо, докато се забавлява.
За поредна година Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ гостува в град Пловдив и събра хиляди деца и родители във веселото градче на списание National Geographic KIDS.
За четвърта поредна година National Geographic KIDS беше гост на град Варна, където отправи предизвикателство към всички любознателни деца, които искат да се докоснат на живо до богатото съдържание на списанието.
"Учи, докато се забавляваш" - турнето на списание National Geographic KIDS 2018 стартира на 5 май 2018 г от центъра на град Бургас.
1 2 3 4 5
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах