сп. National Geographic - Март 2017
National Geographic KIDS - Март 2017
Най-модерният хидрографски кораб в българския участък на река Дунав бе кръстен тържество с бутилка шампанско, разбита от европейския координатор за коридор „Рейн-Дунав“ Карла Пайс.
Уличната фотография като двустранно гласуване на доверие между снимания и снимащия – младият фотограф Пламен Трифонов показа колекцията си портрети, реализирана в периода 2014-2016 г.
От близо 500-те милиона жители на Европейския съюз, около 34 млн. или малко под 7% са мигранти.
Българската народна банка пуска на 20 март в обръщение нова златна възпоменателна монета "Благовещение", съобщават от пресцентъра на националната банка.
Мъж загина от лавина над Банско. Затрупаният от лавина е изваден, но за съжаление проведените реанимационни действия са без резултат.
25-ата Юбилейна национална антарктическа експедиция приключва усешно със завръщането на родна земя и на командира на антарктическата ни базата „Св. Кл. Охридски“ инж. Йордан Йорданов.
За по-малко от месец от старта на регистрацията на домейни на кирилица „бг“, вече са заявени 3285 имена на родната азбука.
Днес е Международният ден на потребителите. Тази година неговото мото е „Изграждането на цифров свят, в който потребителите могат да вярват“.
Според Nomad Passport Index (NPI) България поделя с Кипър 38-то място с общ резултат от 96,5 точки.
Хора от цяла България се включват в изкачването на връх Стража в община Трън. С изкачването на връх Стража сдружение „Трън” стартира кампания за предстоящия в деня на вота за парламент - 26 март, местен референдум.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах