сп. National Geographic - Декември 2019
National Geographic KIDS - Декември 2019
Тази година най-старият фитнес клуб в Италия навърши 175 години. Той се нарича Reale Ginnastica и се намира в Торино. Заема пететажна сграда, като на всеки от етажите има фитнес салон.
Предстои ежегодното фотографско събитие Фото Форум Фест, което тази година ще се случи от 14-ти до 17-ти ноември в Пампорово.
Хората, които притежават кучета, могат да живеят по-дълго и да се сдобият с подобреното сърдечно-съдово здраве, разкриват нови изследвания.
Според ново проучване храната в училище трябва да се предлага по креативен начин, за да започнат децата да опитват нови ястия и да изхвърлят по-малко.
Стивън Хокинг не може да разбере поддръжниците на теорията, че климатични промени няма.
„Пещерата на Плутон“ в днешна Турция, която наричат и „Двери към ада“, още от античността представлява мистерия за човечеството.
Лилиум, прототип на летящо такси, е достигнал скорост над 100 км/ч, заяви германският му разработчик, като уверява, че ще разшири производствения си капацитет преди планираното му пускане на пазара през 2025 година.
Изчезващият лед прави полярните пътувания почти невъзможни, казва авторът и приключенец Ерик Ларсен в книгата си, посветена на вероятно последната експедиция до Северния полюс.

Сигурно често се чудите защо се нуждаем от сън. Сънят е нужен да презаредим батериите си и да възстановим тялото си – това е общоприетото мнение. Но биолози от University of Wisconsin-Madison имат нова теория.
Китайското издателство Ningbo Publishing преди дни публикува книгата „Пернишки разкази“ от Здравка Евтимова.
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Страница 9
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах