сп. National Geographic - Юни 2019
National Geographic KIDS - Юни 2019
През месец юли 2015 година космическият апарат на НАСА New Horizons прелетя на около 12 500 километра от Плутон и в продължение на няколко дни засне удивителни фотографии от повърхността на планетата.
По този начин беше попълнена колекцията от първи снимки на планетите в нашата звездна система.
Тази събота, 23 март, за малки и големи, ще се проведе Ден на авиацията и Космоса в Руския културно-информационен център в столицата от 13 ч. до 22 ч., на който ще бъде представен полет със самолет във виртуална реалност от пилота Николай Калайджиев.
Алергията е знак, че имунната ви система работи добре. Това твърди алергологът Торстен Зубербир от болницата Charité в Берлин, цитиран от Business insider
Изследователска база си е поставила цел да отгледа свежи зеленчуци като част от живота на Марс
Италианското ризото или испанската паеля могат да бъдат чудесно допълнени с щипка шафран. Хората познават подправката, защото има много различен вкус, ярък цвят и висока цена.
Известната планина Етна в Сицилия може да се окаже гигантски гейзер, а не вулкан.
Разположен в съзвездието Херкулес, на около 230 милиона светлинни години оттук
NGC 6052 представлява две сблъскващи се галактики.
Основателят на Майкрософт, Бил Гейтс, представи на учените последните иновации, които биха могли да променят бъдещето на човечеството.
Освен очевидните физически различия, мъжете и жените също така се различават по отношение на хормоните, органите, социалните и културните влияния, а това води и до различия в здравето им
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 8
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах