сп. National Geographic - Август 2019
National Geographic KIDS - Август 2019
Горещите лета и екстремните топлини винаги тласкат хората да намерят спасение и начин да се охладят.
Въпреки широкото разпространение на яйцата, има някои погрешни схващания, когато говорим за консумирането, външния вид, безопасността и хранителната им стойност.
Италианският астронавт Лука Пармитано може да е последният представител на Европейската космическа агенция през следващите години, който отива до Международната космическа станция на руския кораб “Союз”.
Комуникацията е имала много различни проводници през годините. Някогашната телеграма или писмо днес е интернет или смартфон.
“Изживей науката” е бестселър в цяла Европа със своите над 25 атракциона. Вълнуващо пътешествие в света на природните феномени предлага продукцията “Изживей науката” за малки и големи, жадни за знания и забавления посетители.
Над 82% от българите живеят в собствено жилище, съобщава Евростат за състоянието на жилищния фонд у нас. Едва 17,7% живеят под наем. А как е например в Германия, страната, която е мечта за мнозина от нас?
С новия си опаковъчен вариант компанията Apeel Science иска да разреши дилемата на хранителната индустрия.
Правителството на Великобритания представи „Концепция за подобряване на здравето на населението до 2030 г.“ Една от главните ѝ цели е пълен отказ от тютюнопушенето в следващото десетилетие, а нейният основен проблем е политически, съобщи Би Би Си.
След изпепеляваща „Любов” идва време за жестока „Война”… Във втората книга от дуалогията си „Осман” (ИК „Сиела”) турският писател Беязът Акман ни разказва големия финал на историята на създателя на Османската империя, която за векове наред ще е надвиснала като сянка над Европа.
Апендиксът е обявен за ненужен от учени от цял свят. Всъщност това не е съвсем така - истината е, че той има полезна функция.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 4
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах