сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019
Трудно е да се опише величието на Земята, гледана от Космоса.
Витамините и хранителните добавки са вече неделима част от хранителния режим на много хора, но има все повече доказателства, че най-популярните от тях са на практика безполезни.
Компанията "Спейс екс" измести напред срока за осъществяване на първия полет с космически туристи до орбита около Луната, съобщи "Уолтстрийт джърнъл".
Кога за последно сте си вземали душ? Повечето хора го правят веднъж на 24 часа. Официален протокол няма, но навсякъде по света хората се къпят поне веднъж дневно.
В човешкия организъм има „втори мозък“, който се намира в червата. Австралийски учени са разкрили как той работи.
Изследователи от Токийския университет създадоха биохибриден робот, който е изграден на основата на жива мускулна тъкан от плъх, метален скелет и пластмаса.
Световната здравна организация предупреждава за опасна храна, която дълго време се е считала за здравословна, но всъщност причинява над 500 000 смъртни случая годишно.
Много хора с прекомерно тегло подценяват дневния прием на калории и поради това не могат да свалят килограми.
При мъжете, както и при жените, кожата служи като щит, сензор, отразява емоциите ни, а когато си правим пиърсинг или татуировка – служи и като средство за изразяване. Но знаете ли, че кожата се различава в зависимост от пола?
67-годишният мултимилионер, собственик на конгломерата „Върджин груп“, сър Ричард Брансън заяви пред Би Би Си, че е започнал обучението си за астронавт и ще предприеме първото си пътешествие в Космоса.
28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Страница 35
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах