сп. National Geographic - Август 2019
National Geographic KIDS - Август 2019
През уикенда САЩ отново бяха разтърсени от две жестоки събития, при които двама извършители застреляха 29 души и раниха десетки други.
Дългият живот в космоса на път към Марс ще направи екипажа по-податлив на паник атаки и амнезии заради влиянието на космическите лъчи на предаването на сигнали към мозъка.
Едва на 31 светлинни години от Земята може би се намира обитаема планета с течна вода на повърхността.
Технологията LiDAR е помогнала на археолозите да намерят изгубен град на маите, както и много други древни обекти.
Когато тази риба бивол се е родила, Първата световна война все още не е била започнала.
Изключително амбициозният план на саудитския принц Мохамед бин Салман, мегаград на стойност 500 милиарда долара, ще бъде построен насред пустинята и официално вече е известен като проекта „Неом“.
Учени планират да отглеждат ембриони от плъхове-хора и и мишки-хора в Япония, съобщи в. „Дейли Стар“.
Успешен опит за „Летящият човек“ Франки Запата да прелети Ламанша съобщава АФП. 20-минутното му пътуване приключи в град Дувър на южния бряг на Англия.
Специалисти от московската Държавна инспекция за качеството на селскостопанските продукти, суровини и храни (MosGIK) съветват през август да се консумират пъпеши, дини и морски зърнастец (малки плодчета, използвани в древността за лечение на стомашни болести).
Над една трета от живота си прекарваме в леглот, но според микробиолога Филип Тиерно от Нюйоркския университет това място бързо може да се превърне в „ботаническа градина“ пълна с бактерии и гъбички.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 3
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах