сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Министерството на здравеопазването на Обединените арабски емирства (ОАЕ) обяви плановете за създаване на първата в света болница в Космоса - Emirates Space Hospital, съобщава Khaleej Times.
Ще ядем ли банани с кората? Японците вече го правят.
Национално управление на САЩ по въздухоплаване и изследване на космическото пространство (НАСА) публикува снимки на бурята, бушуваща на северния полюс на Юпитер.
Благодарение на новооткрития вид може да надникнем в последната глава от ерата на динозаврите в Африка.
Изключително рядка Синя кървава Супер Луна ще може да бъде наблюдавана тази сряда в части от Северна Америка, Азия, Близкия Изток, Русия и Австралия.
Високо технологичен българо-португалски проект, целящ стотици деца да опознаят ледения континет, без да напускат България
Специалисти от Националното управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство (НАСА) започнаха ключови тестове на автоматична междупланетна станция, която тази година трябва да се отправи към Слънцето.
Администрацията на президента Доналд Тръмп възнамерява да прекрати изцяло финансирането на НАСА за Международната космическа станцията до 2025 година.
Американски молекулярни биолози създадоха и успешно тестваха експериментална нановаксина срещу всички щамове на вируса на грип тип А, които предизвикват най-сериозните епидемии.
Конкурсът за изпращане на космически апарат към Луната е отложен. Не се намериха готови да изпълнят този скок в установения срок - до 31 март 2018 г.
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Страница 28
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах