сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Геолози от университета в Кобе откриха край бреговете на Япония супервулкан, съдържащ 34 кубически километра магма, който в случай на изригване може да отнеме живота на повече от 100 милиона души.
Слънцето ще стане по-студено и мрачно до 2050 година, прогнозират астрономи от Калифорнийския университет в Сан Диего.
Космическият център "Мохамед бен Рашид", който работи в Обединените арабски емирства (ОАЕ), представи в неделя окончателния дизайн на космически апарат - сонда, който ще се отправи към планетата Марс.
Администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп планира да приватизира Международната космическа станция (МКС) и да я превърне в своеобразно „частно предприятие на търговска основа“.
Ново изследване дава първите доказателства, че отвъд Млечния път съществуват екзопланети.Видео с автомобила „Тесла Роудстър“ (Tesla Roadster ) в орбита около Земята, пусна във вторник в Туитър основателят на компаниите „Спейс екс“ и „Тесла Илон Мъск“.
Фолксваген се извини за експериментите с маймуни, които в световен мащаб все повече зачестяват.
Изследователи на НАСА откриха в атмосферата на Титан вещество, което може да показва наличието на микроорганизми в спътника на Сатурн.
Руските космонавти на Международната космическа станция (МКС) Александър Мисуркин и Антон Шкаплеров излизат в петък извън МКС за първи път през тази година.
Разгледайте снимките от тройното астрономическо събитие.
20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Страница 27
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах