сп. National Geographic - Август 2019
National Geographic KIDS - Август 2019
Учени от Русия са разработили екологично чист метод за унищожаване на твърди битови отпадъци, информира 24СМИ.
Компютрите в ръцете ни могат да правят изумителни неща, но ново проучване разкрива колко драстично те влияят върху мозъка ни.
В настоящия момент в най-големите ядрено-физични центрове по света започват фактически да работят върху синтеза на 119-ия, 120-ия и 121-ия елемент.
Собственикът на най-големия конкурент на сайта Amazon, а именно Alibaba, откри в град Ханджоу първия си хотел, обслужван от роботи и изкуствен интелект
Рокли от арсен, шапки с живак и запалими дрехи са били причина за много страдания.
В пълна изолация и в изпотени скафандри шестима „астронавти“ тестваха на Земята как ще могат да живеят и работят на Марс
Температурите в Арктика са най-високите през последните 115 000 години, се казва в нов доклад, публикуван в Nature Communications.
Според ново проучване по-високите и едри жени е по-вероятно да доживеят 90. Учени от Университета в Маастрихт изследвали връзката между ръста, индекса на телесна маса (BMI) и физическата активност.
„Може да се каже, че мъжете се разболяват по-често от жените поради различия в имунитета“ – твърди имунологът Беатрикс Грубек от University of Innsbruck.
Лекари съветват: избягвайте тези храни, за да се предпазите от рак
16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Страница 23
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах