сп. National Geographic - Септември 2019
National Geographic KIDS - Септември 2019
Шефът на Амазон, Джеф Безос, обясни защо е разработил космическия апарат Blue Moon, чиято цел е да направи пътуването до Луната толкова обичайно, колкото пътуването със самолет: оцеляването на човечеството зависи от колонизирането на космоса – като се започне с Луната.
Качеството на връзката често зависи от качеството на комуникацията. Но комуникация означава не само да подберем точните думи, но и точния тон, който в конфликтни ситуации често изостряме.
Дали теглото ми е нормално, наднормено или пък по-ниско от нормалното? Ако искате бързо да си отговорите на този въпрос лекари и специалисти по храненето предлагат да изчислите индекса на телесната си маса (BMI). Според нови изследвания обаче това не винаги е точно.
Физически и психически жените са по-годни от мъжете за експедиции в космоса. Защо тогава изобщо изпращаме мъже?
Да можем „да се разхождаме“ из забравените си спомени звучи като научна фантастика. Но не съвсем.
Едва ли сте подозирали, че акулите могат да бъдат толкова много и толкова различни. Разгледайте галерията със снимки на тези удивителни създания от цял свят.
Бърнард Корнуел ни запознава в романа с историята на средновековна Европа
Съветските космонавти имали голяма нужда от него. Не за да стрелят по американските капиталисти докато обикалят в орбита около Земята, а за да се пазят от мечки…
Ако имате куче, имате и едно предимство: вкъщи винаги има някой, който да ви зарадва, когато се приберете. Това не винаги е така при хората…
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Страница 13
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах