сп. National Geographic - Ноември 2019
National Geographic KIDS - Ноември 2019
Наскоро починалият бивш шеф на „Фолксваген“ Фердинанд Пиех бе един от най-успелите хора с дислексия.
Охридското езеро между Албания и република Северна Македония е едно от най-старите и дълбоки езера в Европа.Такива езера обикновено съществуват само няколкостотин хиляди години, преди да се напълнят с утайки, но това не се е случило с Охридското езеро, което е много по-старо.
Gateway Foundation проектира първия в света космически хотел, който ще носи името Von Braun Rotating Space Station.
Цели седем века келтските племена властвали над Южна Германия и големи части от Централна Европа.
Сундарбаните се простират на над 10 000 кв.км от двете страни на границата между Индия и Бангладеш покрай Бенгалския залив. Като най-голямата непрекъсната мангрова гора в света те са дом на голямо разнообразие от видове.
Приключения по време на пътешествия, разказани от известни актьори, режисьори и сценаристи
„Художничката“ от Мери Бесон е новият вдъхновяващ роман, който от издателство „Емас“ подбират за своята Колекция „Музи“.

Миналия месец консорциум от астрономи съобщи, че е записал още осем нови радиоимпулса, които могат да дадат отговор какви са мистериозните бързи радиовълни, открити за първи път 2007-ма година.
НАСА и Европейската космическа агенция обединяват усилията си за амбициозна мисия за използване на космически кораби за отклоняване на астероид.
Следващо голямо изригване на вулкана Килауеа може да предизвика мощен взрив заради появилите се в кратера му няколко езера, които бързо увеличават размера си.
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Страница 13
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах