сп. National Geographic - Август 2019
National Geographic KIDS - Август 2019
Близо 50 години след като Нийл Армстронг, Бъз Олдрин и Майкъл Колинс стъпихa на Луната, изпълнителният директор на Amazon Джеф Безос и космическата му компания обявихa нова визия: да се върнем на Луната, този път, за да останем.
След като Канада легализира бизнеса с канабис за рекреационно използване през октомври 2018 г., пазарът се промени и все повече почтени компании започнаха да навлизат в тази сфера.
Учени откриха „езеро“ в Мексиканския залив, което има ужасни последици за всичко живо, което попадне в него, поради специфичния състав на водата. То е наречено Jacuzzi despair, съобщава Business insider.
За много собственици на кучета техните домашни любимци са като членове от семейството. Точно поради това стопанинът го боли повече, ако кучето покаже агресивно поведение или ухапе някого – поради каквато и да е причина.
САЩ и Люксембург ще обединят сили, насочени към звездите.
Blue Origin — частната компания за полети в космоса, притежавана от милиардера Джеф Безос, обяви, че възнамерява да изпрати новия си апарат Blue Moon lander на Южния полюс на Луната.
Техномилиардерите като Илън Мъск, Марк Зукърбърг и Джеф Безос имат свои собствени ритуали, които им помагат да се справят с могъщите си империи и в същото време да поддържат телата и умовете си здрави.
Да се почувствате сякаш се намирате в марсианска база сега вече е възможно, без да напускате Земята.
На тазгодишната Планетарна конференция учени обсъдиха как светът може да се предпази от потенциално опасни астероиди или комети насочили се към Земята.
Група британски учени взели проби от сладководни скариди от пет реки на 15 различни места в графство Съфолк, селски район североизточно от Лондон.
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Страница 12
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах