сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019
В САЩ масово продължава традицията на годежа. И мъжът се пита какъв годежен пръстен да подари на любимата. И колко да струва.
Броят на заболелите от рак на гърдата, се е удвоил от 1980 година насам и днес той е най-често срещаният вид рак сред жените в индустриализираните зони.
Учени от Русия са разработили екологично чист метод за унищожаване на твърди битови отпадъци, информира 24СМИ.
Компютрите в ръцете ни могат да правят изумителни неща, но ново проучване разкрива колко драстично те влияят върху мозъка ни.
В настоящия момент в най-големите ядрено-физични центрове по света започват фактически да работят върху синтеза на 119-ия, 120-ия и 121-ия елемент.
Собственикът на най-големия конкурент на сайта Amazon, а именно Alibaba, откри в град Ханджоу първия си хотел, обслужван от роботи и изкуствен интелект
Рокли от арсен, шапки с живак и запалими дрехи са били причина за много страдания.
В пълна изолация и в изпотени скафандри шестима „астронавти“ тестваха на Земята как ще могат да живеят и работят на Марс
Температурите в Арктика са най-високите през последните 115 000 години, се казва в нов доклад, публикуван в Nature Communications.
Според ново проучване по-високите и едри жени е по-вероятно да доживеят 90. Учени от Университета в Маастрихт изследвали връзката между ръста, индекса на телесна маса (BMI) и физическата активност.
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Страница 10
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах