сп. National Geographic - Февруари 2019
National Geographic KIDS - Февруари 2019
В книгата си Trespassing Across America Кен Илгунъс се сблъсква с опустошаване на околната среда, отричане на климатичнтие промени и добротата на непознати.
Най-малко 48 души загинаха от свлачище на сметище в покрайнините на етиопската столица Адис Абеба.
Хора от цяла България се включват в изкачването на връх Стража в община Трън. С изкачването на връх Стража сдружение „Трън” стартира кампания за предстоящия в деня на вота за парламент - 26 март, местен референдум.
Над 700 човека от цяла България се включиха в изкачването на връх Стража в община Трън – акцията в защита на трънската природа.
На фона на глобалното затопляне, врати отвори нов музей за Арктика и Антарктика.
Причините за смъртта на 1,7 милиона деца всяка година се крият в замърсената околна среда, съобщи Световната здравна организация в понеделник.
Вашингтон осъди строго изстрелването на четири балистични ракети от Северна Корея, като обеща да използва "целия спектър от средства, с които разполага, срещу тази нарастваща заплаха".
Сред множеството свидетелства за човешка храброст и благодарност, изграждащи Шипченския мемориален комплекс, Паметникът на свободата бележи неговия център и най-високата му точка.
Световната метеорологична организация (СМО) към ООН направи списък с най-високите температури, измервани някога в Антарктика, давайки нова информация за това как измененията на климата се отразяват на един от най-чувствителните региони на планетата.
25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Страница 32
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах