сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
„Чайна нешънъл петролиум корпорейшън“ (CNPC) се споразумя за придобиването на 8-процентов дял от петролните концесии на „Абу Даби нешънъл ойл къмпани“ (ADNOC).
Тежък смог покри в понеделник сутринта китайския мегаполис Шанхай и околностите му.
Китайското правителство ще отдели през текущата година около 800 млрд. юана (116 млрд. долара) от бюджета за реализирането на 35 големи железопътни проекта, пише "Глобал таймс", цитиран от ТАСС.
Снимки на риба-гребло, изхвърлена край бреговете на Филипините, ни напомнят колко малко знаем за това неуловимо същество.
Бразилското правителство за пръв път в историята на страната одобри внос на силно кафе, сорт робуста.
Група изследователи твърдят, че територия във водите под Нова Зеландия всъщност е континент. Не всички са съгласни.
Испания се нарежда на трето място в света по брой обекти в Списъка на ЮНЕСКО след Италия и Китай. Барселона, Севиля и Гранада са класически места, които си струва да посетите, но помислете и за по-малко известните.
Повече от хиляда души от район, разположен южно от новозеландския град Крайстчърч трябваше да напуснат домовете си заради засилващите се горски пожари.
В белгийския град Хале по време на пресконференция за откриването на нови велоалеи, откраднаха велосипеда на министъра на транспорта Бен Вейтс, съобщава „Метро“.
Във връзка с подобряване качеството на въздуха в София, Столичната община официално възложи разработването на системата за ранно предупреждение за замърсяване от фини прахови частици.
22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Страница 29
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах