сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019
Разгледайте най-завладяващите корици на National Geographic от последните 50 години.
Тропически животни с форма на тръбички, наречени пиросоми и известни като „огнени създания“, изпълниха северозападната част на Тихия океан и Аляска. Никой не знае защо.
Ha Побитите камъни, нeдaлeч oт Bapнa, ce издигaт иcпoлини c пpичyдливи фopми. Bиcoчинaтa им дocтигa 8 м, a диaмeтъpът нa няĸoи e oĸoлo 2,5 м.
93% от хората в Община Трън не желаят златодобивната мина, показват резултатите от паралелното преброяване на Инициативния комитет срещу добива за метали.
Най-малко 10 души са пострадали при земетресението от 6,3 степен, разтърсило егейското крайбрежие на Турция и гръцките острови Лесбос и Хиос, съобщи гръцката държавна телевизия ERT.
Разгледайте пейзажите, богатите култури и живописни животни от конкурса Travel Photographer of the Year 2017
Разгледайте пейзажите, богатите култури и живописни животни от конкурса Travel Photographer of the Year 2017
Рикардо Валентини – професор в италианския университет Тусция във Витербо и директор на Евро-Средиземноморския център за климатични промени, който участва на Петербургския международен икономически форум, каза за агенция Sputnik, че Русия вече е износител №1 на пшеница, изпреварвайки Европа, а обработваемите площи се увеличават.
Тази година Световният ден за опазване на околната среда е с фокус "да свържем хората с природата", подтиквайки ни да помислим над това доколко ние, хората, сме част от природата и колко много зависим от нея.
Лекарства и вещества, използвани в домакинството са открити в кръвта на зелените костенурки, които обитават Големия бариерен риф край Австралия, съобщиха изследователи, обръщайки внимание на вредата, която човекът нанася на живота в морето.
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Страница 28
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах