сп. National Geographic - Февруари 2019
National Geographic KIDS - Февруари 2019
Какво е National Geographic? Невероятни снимки? Далечни пътешествия? Тайнствени открития? Свирепи урагани? Исторически находки? Загадъчни звезди? Или красиви диви животни?
През 1999 г. Министерството на околната среда и водите определя 28 май за Ден на парковете в България.
Ако искате да видите света през очите на децата, помолете ги да ви нарисуват карта. Или просто разгледайте тази колекция от конкурса за детска карта, организиран от Международната картографска асоциация.
Известно с безбрежните си синьо-зелени води, езерото Атескатемпа сега представлява няколко кални локви.
Тези дни светът научи, че Венеция е в „ръцете“ на огромен по мащабите си захват. Уникалното произведение на изкуството е артистичен протестен знак от страна на италианския художник и скулптор Лоренцо Куин, съобщава Artprice.
Руски алпинисти осъществиха частично проект за отдаване на почит към загиналите в „зоната на смъртта” на най-високия връх на Земята.
В Световния ден за защита на морските костенурки ви предствяме последните три сладководни шанхайски мекочерупчести костенурки.
Международният ден на биологичното разнообразие е обявен, за да се повиши обществената осведоменост, ангажираност и подкрепа.
На 18 май 1980 г. в щата Вашингтон изригва вулканът Сейнт Хелънс – това е най-смъртоносното и най-разрушително в икономически план изригване в историята на САЩ.
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Страница 26
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах