сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Your shot се превърна в световна общност на фотографи и изследователи от всички краища света. Снимките, представени тук, са от Норвегия, Хавана, Хошимин и други далечни места.
От някога процъфтяващата популация на американските жерави днес е останало ято от 300 птици.
Изследване, публикувано в списание „Нейчър“, показва, че намаляването на зеленината в градовете допринася за повишаване на температурите в тях и съответно – засилване на глобалното затопляне.


Какво е National Geographic? Невероятни снимки? Далечни пътешествия? Тайнствени открития? Свирепи урагани? Исторически находки? Загадъчни звезди? Или красиви диви животни?
През 1999 г. Министерството на околната среда и водите определя 28 май за Ден на парковете в България.
Ако искате да видите света през очите на децата, помолете ги да ви нарисуват карта. Или просто разгледайте тази колекция от конкурса за детска карта, организиран от Международната картографска асоциация.
Известно с безбрежните си синьо-зелени води, езерото Атескатемпа сега представлява няколко кални локви.
Тези дни светът научи, че Венеция е в „ръцете“ на огромен по мащабите си захват. Уникалното произведение на изкуството е артистичен протестен знак от страна на италианския художник и скулптор Лоренцо Куин, съобщава Artprice.
Руски алпинисти осъществиха частично проект за отдаване на почит към загиналите в „зоната на смъртта” на най-високия връх на Земята.
В Световния ден за защита на морските костенурки ви предствяме последните три сладководни шанхайски мекочерупчести костенурки.
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Страница 22
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах