сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Най-малко 10 души са пострадали при земетресението от 6,3 степен, разтърсило егейското крайбрежие на Турция и гръцките острови Лесбос и Хиос, съобщи гръцката държавна телевизия ERT.
Разгледайте пейзажите, богатите култури и живописни животни от конкурса Travel Photographer of the Year 2017
Разгледайте пейзажите, богатите култури и живописни животни от конкурса Travel Photographer of the Year 2017
Рикардо Валентини – професор в италианския университет Тусция във Витербо и директор на Евро-Средиземноморския център за климатични промени, който участва на Петербургския международен икономически форум, каза за агенция Sputnik, че Русия вече е износител №1 на пшеница, изпреварвайки Европа, а обработваемите площи се увеличават.
Тази година Световният ден за опазване на околната среда е с фокус "да свържем хората с природата", подтиквайки ни да помислим над това доколко ние, хората, сме част от природата и колко много зависим от нея.
Лекарства и вещества, използвани в домакинството са открити в кръвта на зелените костенурки, които обитават Големия бариерен риф край Австралия, съобщиха изследователи, обръщайки внимание на вредата, която човекът нанася на живота в морето.
Най-малко 211 души, сред които и 45 студенти, загинаха в най-голямото наводнение, удряло Шри Ланка през последните 14 години, съобщи местният Център за управление на аварии.
Съединените щати ще излязат от Парижкото споразумение за климата, но ще преговарят за нови условия в нова сделка за климата. Заявление в този смисъл направи президентът на САЩ Доналд Тръмп в Розовата градина на Белия дом.
Сградата на кметството в Париж прекара нощта в зелен цвят. Светлината върху фасадата е знак на разочарованието и несъгласието на Ан Хидалго, която е кмет на Париж с решението на САЩ да се оттеглят от Парижкото споразумение за климата.
Your shot се превърна в световна общност на фотографи и изследователи от всички краища света. Снимките, представени тук, са от Норвегия, Хавана, Хошимин и други далечни места.
14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Страница 21
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах