сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
Черно море е обагрено в тюркоазен цвят. Явлението не е необичайно, но тази година е особено силно.
Разгледайте най-завладяващите корици на National Geographic от последните 50 години.
Тропически животни с форма на тръбички, наречени пиросоми и известни като „огнени създания“, изпълниха северозападната част на Тихия океан и Аляска. Никой не знае защо.
Ha Побитите камъни, нeдaлeч oт Bapнa, ce издигaт иcпoлини c пpичyдливи фopми. Bиcoчинaтa им дocтигa 8 м, a диaмeтъpът нa няĸoи e oĸoлo 2,5 м.
93% от хората в Община Трън не желаят златодобивната мина, показват резултатите от паралелното преброяване на Инициативния комитет срещу добива за метали.
Най-малко 10 души са пострадали при земетресението от 6,3 степен, разтърсило егейското крайбрежие на Турция и гръцките острови Лесбос и Хиос, съобщи гръцката държавна телевизия ERT.
Разгледайте пейзажите, богатите култури и живописни животни от конкурса Travel Photographer of the Year 2017
Разгледайте пейзажите, богатите култури и живописни животни от конкурса Travel Photographer of the Year 2017
Рикардо Валентини – професор в италианския университет Тусция във Витербо и директор на Евро-Средиземноморския център за климатични промени, който участва на Петербургския международен икономически форум, каза за агенция Sputnik, че Русия вече е износител №1 на пшеница, изпреварвайки Европа, а обработваемите площи се увеличават.
Тази година Световният ден за опазване на околната среда е с фокус "да свържем хората с природата", подтиквайки ни да помислим над това доколко ние, хората, сме част от природата и колко много зависим от нея.
12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Страница 19
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах