сп. National Geographic - Януари 2019
National Geographic KIDS - Декември 2018
Фотографиите на Ейми Витале в календара на Lavazza за 2019 г., са посветени на 17-те цели на ООН за устойчиво развитие на природата
Веселин Овчаров със световен рекорд в акробатичния парапланеризъм
През 1999 г. Бил Гейтс пише книгата Business@the Speed ​​of Thought. В нея той предвижда появата на устройства и програми, немислими за онова време.
Не е невъзможно след няколко десетилетия или половин век хората да живеят на Марс – да си построят станция, да се предвижват с космически кораби, да копаят подземните богатства и да родят първото поколение марсианци.
Всяко дете може да ви каже, че Дядо Коледа живее на Северния полюс. Историческото му пътешествие обаче е по-дълго и необикновено от ежегодната му обиколка около света за една нощ.
Япония в сряда избра китайската буква за бедствие като "определящ символ" за 2018 г., година, през която страната беше засегната от смъртоносни наводнения, земетресения и бури.
Открийте най-добрите градове в света, които да разгледате на две гуми
Продължителността на живота е различна в различните страни по света.
Всеки месец в Боливия се продават хиляди прилепи. Предполага се, че кръвта им помага при лечение на епилепсия и други заболявания
Уникалната находка бе посрещната с вълнение, но пробуди и въпроси за автентичността на тези загадъчни неолитни артефакти.
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Страница 9
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах