сп. National Geographic - Януари 2019
National Geographic KIDS - Декември 2018
Египетски археолози откриха гробницата на жрец, починал преди над 4000 години, съобщава АФП.
Прекалили сте с храната? Пийнете чаша дижестив! Ще подобри храносмилането!
Президентът Тръмп нареди изграждането на гранична стена между САЩ и Мексико. На места обаче подобна стена между двете страни вече съществува.
Диета с ниско съдържание на протеини и високо съдържание на въглехидрати е ключът към дълъг и здравословен живот
Изследователски екип от китайския University of Electronic Science and Technology и австралийският Macquarie University в Сидни доказа, че видеоигрите могат да повлияят положително на човешкия мозък.
През 1680 г. английският пират Бартоломей Шарп с екипаж от 300 души прекосява Централна Америка и се озовава във водите на Панама. Пленява испанския кораб Trinity и го използва, за да нападнат други испански кораби по тихоокеанското крайбрежие на Централна и Южна Америка. Подвизите му стават известни благодарение на удивително точните дневници, който петима от пиратите, включително и Шарп, водят.
Фотографиите на Ейми Витале в календара на Lavazza за 2019 г., са посветени на 17-те цели на ООН за устойчиво развитие на природата
Веселин Овчаров със световен рекорд в акробатичния парапланеризъм
През 1999 г. Бил Гейтс пише книгата Business@the Speed ​​of Thought. В нея той предвижда появата на устройства и програми, немислими за онова време.
Не е невъзможно след няколко десетилетия или половин век хората да живеят на Марс – да си построят станция, да се предвижват с космически кораби, да копаят подземните богатства и да родят първото поколение марсианци.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 8
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах