сп. National Geographic - Март 2019
National Geographic KIDS - Март 2019
Салвадор е впримчен в последната фаза на социален конфликт, разразил се по време на гражданската война през 1980–1992 г.
Нужна е всеотдайност, творчество и кураж, за да изпъкнеш в тази високо-октанова сфера на фотографията. Девет жени показват как може да се постигне това.
Според учени, които са проследили развитието във физиологическо, социално и интелектуално отношение на представителките на нежния пол през изминалия век, промени се наблюдават както в ръста и в дълголетието, така и в коефицента на интелигентност (IQ).
Духовният център на Унгария Естергом пази спомена за небесния закрилник на България Свети Иван Рилски.
Династията Мин построила гигантска стена, простираща се на 8 850 км, за да защити Китай от нападения. Но доколко ефективна е била тя срещу врага?
През 1995 г. Керъл Орзел за пръв път вижда скелета на Хари Ийстлък. Забележителните кости се съхраняват в Mütter Museum of the College of Physicians във Филаделфия. В този момент тя вече знае, че един ден иска „да виси до Хари“.
Млада рускиня проучва родовите си връзки с изолирано селище
Фотографът Майк Олбински неуморно търси перфектната буря
По време на високоразвитата египетска цивилизация не е било нещо необичайно да управляват жени
Освобождението на България от турско робство в резултат на Руско-турското освободителна война /1877-1878 г./ е една от най-разпространените и любими теми в българското монетосечене.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 4
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах