сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
Планински спасители свалиха от Елбрус тялото на алпинистка, загинала преди 31 години по време на атака на най-високия връх в Европа, предаде ТАСС.
Удивителни снимки на дрон за първи път показват кадри на племе в Амазонската джунгла, които никога не са имали контакт с външния свят.
Чували ли сте някога, че папагалите ара (макао), се изчервяват, подобно на хората в емоционален момент?
Масовата миграция на щъркели стана причина 10 села в района на град Изник, Северозападна Мала Азия, да останат без електрозахранване, предава CNNTurk.
Въпреки рисковете и противоречията свързани с този градски приключенски спорт той продължава да се развива.
Два милиарда души живеят в бедност по света, а други 75 млн. са в изключителна бедност и се борят за оцеляването си, сочи Доклада за глобална хуманитарна подкрепа 2018 (GHAR2018).
В слънчево юнско утро адвокат на средна възраст, на име Йошимаса Обаяши, получава обаждане. То е от неизвестно лице, което признава, че работи до смърт, пише The Atlantic.
Повече от 2 милиона поклонници от цял свят пристъпват в неделя към изпълнение на основните ритуали на хадж до светите места на исляма в Саудитска Арабия.
До септември следващата година се очаква да бъде разкрита цялата гробница Малтепе в землището на село Маноле край Пловдив, но отсега е ясно, че тя е заявка за световно археологическо събитие.
Арета Франклин почина на 76 г., съобщиха американски медии.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 4
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах