сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Астрономическата пролет в Северното полукълбо тази година настъпва на 20 март в 18:15 ч. българско време.
Общото състояние на 1278-милионното население на Япония е достигнало в края на миналия декември рекордната за цялата история на страната сума 1,88 квадрилиона йени - около 17 трилиона долара.
Образът на Иисус е най-рисуваният в западното изкуство, а художниците досега са го представяли предимно като красив, висок мъж с дълги къдрици и замечтани, сини очи.
Любими снимки от изумруденозеления остров
Най-доволни имигрантите са в Скандинавия. Вижте кои други фактори класират страните в Световния доклад за щастието на ОН през 2018 г.
По повод деня, в който отбелязваме Световния ден на потребителите – 15 март, Националният статистически институт разпространи информация за общия потребителски разход на българина.
Ужасно високата цена, за да си собственик на кола в изпитващия недостиг на място град-държава Сингапур показва, че това е най-скъпото място за живеене в света пета година поред.
Всички табла, които са тук описват историята, последствията от прилагането на Закона за защита на нацията срещу евреите и това, което се е случило в парламента, в страната, за да можем ние сега да разговаряме и за да мога аз да знам, че съм оцеляла от всичките тези негативни неща свързани с антисемитизма, с нацизма, с ксенофобията.
В непокътната елитна гробница в древен Армагедон намериха множество златни дарове.
Коя според историците е била най-могъщата жена в древността?

25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Страница 32
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах