сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Огромна телефонна централа, сериозна електрическа инсталация, система от връзки и административни помещения с впечатляващи мащаби в центъра на София… или под него.
Астрономическата пролет в Северното полукълбо тази година настъпва на 20 март в 18:15 ч. българско време.
Общото състояние на 1278-милионното население на Япония е достигнало в края на миналия декември рекордната за цялата история на страната сума 1,88 квадрилиона йени - около 17 трилиона долара.
Образът на Иисус е най-рисуваният в западното изкуство, а художниците досега са го представяли предимно като красив, висок мъж с дълги къдрици и замечтани, сини очи.
Любими снимки от изумруденозеления остров
Най-доволни имигрантите са в Скандинавия. Вижте кои други фактори класират страните в Световния доклад за щастието на ОН през 2018 г.
По повод деня, в който отбелязваме Световния ден на потребителите – 15 март, Националният статистически институт разпространи информация за общия потребителски разход на българина.
Ужасно високата цена, за да си собственик на кола в изпитващия недостиг на място град-държава Сингапур показва, че това е най-скъпото място за живеене в света пета година поред.
Всички табла, които са тук описват историята, последствията от прилагането на Закона за защита на нацията срещу евреите и това, което се е случило в парламента, в страната, за да можем ние сега да разговаряме и за да мога аз да знам, че съм оцеляла от всичките тези негативни неща свързани с антисемитизма, с нацизма, с ксенофобията.
В непокътната елитна гробница в древен Армагедон намериха множество златни дарове.
24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Страница 31
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах