сп. National Geographic - Март 2019
National Geographic KIDS - Март 2019
Изследователи от Университета в Мичигън са стигнали до заключението, че редовното ходене на кръчма с партньора може да има положително влияние върху връзката.
Невероятно красиви залези и изгреви, пищна природа или рифове, преливащи от живот, който сякаш е неземен. Свят на малко познати племена и стари традиции, събран между страниците на книгата „Омагьосаните острови“ с автор Симеон Идакиев.
Интелигентността може да се прояви под различни форми: даване на добър съвет, изумителна обща култура или признаване, че грешим и че трябва да преразгледаме мнението си.
Състоя се последният търг на риба тон по изгрев слънце на известния рибен пазар „Цукиджи“ в Токио, съобщава Би Би Си.
Първото издание на Sofia Vinyl Fest събра днес търговци на грамофонни плочи.
Докторът от Демократична Република Конго Денис Мукуеге и язидската активистка Надиа Мурад спечелиха Нобеловата награда за мир за 2018 г.
В до голяма степен девствените джунгли в амазонските гори на Бразилия и Перу последните изолирани автохтонни групи трябва да живеят в постоянно движение, за да се спасят от посегателствата на незаконната сеч и търсенето на злато, а вече и от трафика на наркотици.
Пеперудите съществуват на границата между живота и смъртта. Така деликатни са, че живи са недостижими, а мъртви – незадоволителни. Вероятно тяхната привлекателност се дължи на самата им ефимерност.
Богато илюстрираното ЛУКСОЗНО КОЛЕКЦИОНЕРСКО ИЗДАНИЕ „ТАЙНИ И ЗАГАДКИ в световната история“ събира в една книга 17 емблематични очерка в неповторимия стил на National Geographic и разбулва мистерии, които векове наред вълнуват човечеството.
Ръкописно писмо от Алберт Айнщайн, известно като „Божието писмо“, с негови мисли за Бог, религията и търсенето на смисъла на съществуването ще се продава на търг в Ню Йорк.
24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Страница 31
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах