сп. National Geographic - Януари 2019
National Geographic KIDS - Декември 2018
2019-а година бележи 90 години от рождението на един от най-самобитните и плодовити майстори на словото у нас.
Идеалът за женска красота се е променял през годините и сезоните – понякога това се били дългите крака, друг път пищните извивки или анорексична фигура като на манекенката Туиги. Но един акцент остава във времето – подчертаната (тънката) талия.
Впечатляващ спектакъл за официалното откриване на Пловдив – Европейска столица на културата обсипа с цветове и светлини града под тепетата.
Моторните превозни средства трябва да спрат на пешеходна пътека, за да могат пешеходците да пресекат улицата. Поне така трябва да бъде. За съжаление, това не винаги се случва, поради което често стават инциденти.
В сърцето на средновековния център на Падуа в Северна Италия първият в света постоянен анатомичен театър пази историята на съвременната медицина.
Резистентността към антибиотиците струва все повече човешки животи. Решението може да бъде „под краката ни“
Дом на модерни небостъргачи и историческа колониална архитектура, Сантяго де Чили предлага на посетителите си възможност да прекрачат от миналото в настоящето само с пресичането на улицата.
Запознайте се с различните вкусове на Италия, където всеки район има свое характерно ястие.
В североизточен Египет, на около 40 километра източно от столицата Кайро, се строи един нов град. Един ден в него ще живеят между пет и половина до шест милиона души.
Тълпи от вярващи се втурват към историческа статуя на Исус Христос на ежегодния фестивал във филипинската столица, който е една от най-големите прояви на ревностния католицизъм и се състои на 9 януари.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 3
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах