сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Билет от кораба „Титаник“ се предлага на търг за 25 000 паунда, а бюлетин – за 8 000 паунда.
Преди 39 години България става шестата страна, изпратила човек в Космоса.
Компанията Orion Span, която се занимава с космически технологии, обяви плановете си да изпрати първия луксозен космически хотел в земна орбита през 2021 г. Според компанията станцията „Аврора“ ще бъде готова да посрещне първите си гости през 2022 година.
Нов химичен анализ отговори на загадката свързана с произхода на съкровището от Карамболо – великолепна колекция от древни златни предмети, открити от испански строители край Севиля през 1958 г.
През Страстната седмица християни от целия свят се събират в Йерусалим, за да отбележат кръстната смърт и възкресението на Иисус Христос.
Възкресение Христово, Великден, е най-големият празник за православните християни, наричан Празник на всички празници. Възкресението на Иисус Христос е най-великото събитие в историята на човешкия род.
Празникът Възкресение Христово има еднакво значение за всички християни, но в различните краища на света се отбелязва по различен начин.
Всяка година на Велика събота на Божи гроб от небето в ръцете на Йерусалимския патриарх пада Благодатният огън. И до днес чудото остава неразгадано, въпреки че много учени са градили хипотези.
След като отговарящият за екзекуцията центурион обявява Иисус за мъртъв, безжизненото тяло бива измито, увито в саван и положено в гробница.
Какво точно е расата? Науката ни казва, че тя няма никакво генетично или научно основание.
22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Страница 29
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах