сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019
Египетски археолози откриха гробницата на жрец, починал преди над 4000 години, съобщава АФП.
Прекалили сте с храната? Пийнете чаша дижестив! Ще подобри храносмилането!
Президентът Тръмп нареди изграждането на гранична стена между САЩ и Мексико. На места обаче подобна стена между двете страни вече съществува.
Диета с ниско съдържание на протеини и високо съдържание на въглехидрати е ключът към дълъг и здравословен живот
Изследователски екип от китайския University of Electronic Science and Technology и австралийският Macquarie University в Сидни доказа, че видеоигрите могат да повлияят положително на човешкия мозък.
През 1680 г. английският пират Бартоломей Шарп с екипаж от 300 души прекосява Централна Америка и се озовава във водите на Панама. Пленява испанския кораб Trinity и го използва, за да нападнат други испански кораби по тихоокеанското крайбрежие на Централна и Южна Америка. Подвизите му стават известни благодарение на удивително точните дневници, който петима от пиратите, включително и Шарп, водят.
Фотографиите на Ейми Витале в календара на Lavazza за 2019 г., са посветени на 17-те цели на ООН за устойчиво развитие на природата
Веселин Овчаров със световен рекорд в акробатичния парапланеризъм
През 1999 г. Бил Гейтс пише книгата Business@the Speed ​​of Thought. В нея той предвижда появата на устройства и програми, немислими за онова време.
Не е невъзможно след няколко десетилетия или половин век хората да живеят на Марс – да си построят станция, да се предвижват с космически кораби, да копаят подземните богатства и да родят първото поколение марсианци.
20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Страница 27
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах