сп. National Geographic - Август 2019
National Geographic KIDS - Август 2019
След години проучвания и дебат някои експерти са убедени: това е брачното ложе на първите крал и кралица от династията Тюдор.
Когато преди години слагат край на ловуването в сегашния резерват Selinda в Ботсвана /Африка/, са останали само два лъва. Днес са почти 100.
Балансираната диета е от съществено значение за здравето ни, но начинът, по който съхраняваме храната, също може да окаже голямо влияние върху него.
Изследователи разработиха двуминутен трик за да не харесвате мазна храна
Това уникално издание разкрива 24 велики империи, от величествения Египет и могъщата империя на Александър до загадъчните династии в Африка и Азия, които са в основата на човешката цивилизация. Съзидателни и разрушителни, бляскави и жестоки, брутални и доброжелателни, те са оформили нашия свят.
Арктически студ. Упоритите алпинисти, които са разположили базовия си лагер в подножието на К2, доброволно търсят тези негостоприемни условия, за да направят изкачване, което отдавна се счита за невъзможно
В Северен Китай от приложение на телефона ще разберете дали живеете близо до длъжник
Проучване на University of Wisconsin разкрива кои собственици са по-умни
На 1 февруари се навършват 137 години от рождението на големия художник Владимир Димитров – Майстора.
Бог създал човекът и го нарекъл Адам. „И създаде Господ Бог човека от земна пръст и вдъхна в лицето му дихание за живот и стана човекът жива душа“
20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Страница 27
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах