сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Книгата „Първите седем“ е побрала изключителния опит на топалпиниста Боян Петров, придобит на седем от най-високите върхове на планетата.
В италианския град Венеция през следващите три години ще бъде забранено откриването на нови ресторанти, които предлагат храна за вкъщи.
Основателят на Майкрософт смята да разработи план за построяването на първия „смарт“ град в Аризона.
Това са част от снимките, участвали във фотографския конкурс на National Geographic - Travel Photographer of the Year. Насладете се на наситените багри и изпъстрените с цветовете на дъгата моменти от пътувания до различни дестинации и култури.
Правителството одобри 100 000 лв. допълнително по бюджета на Министерството на културата. Средствата се осигуряват за продължаване на теренните археологически проучвания на един от най-значимите археологически обекти – Хераклея Синтика в местността Рупите край Петрич.
Your Shot предлага неочакван поглед към динамичния градски пейзаж и градска архитектура.
На 8 май 1978 г. Райнхолд Меснер изкачва връх Еверест без кислороден апарат.
Нека само предположим, че Бил Гейтс не се буди всяка сутрин с богатство на стойност 76 милиарда долара.
Свети великомъченик Георги Победоносец (ок. 275-281 г. – 23 април 303 г.) е един от най-почитаните светци, мъченик за Христовата вяра в Източноправославната църква.
Краен, провокативен, дразнещ, пленителен, гений! Човекът Пикасо бил объркващ. Обичал живота в цирка и смъртта на коридите. Можел да бъде и необуздан, и тих, обичлив и деспотичен.
19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Страница 26
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах