сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Защо очевидно изключително преуспели хора често страдат от депресия? Подхранва ли депресията успеха – или преуспелите хора изпадат в депресия?
Уникален опит за спускане със сноуборд от Шиша Пангма в Хималаите предстои тази есен.
В продължение на 45 години изследователите търсят общото между подхода на родителите на интелигентите деца към тях– ето какво установяват.
В Южноафриканската провинция Лимпопо има толкова голям баобаб, че хората решават да построят в кухата му сърцевина кръчма. Обиколката му е близо 46 метра и вътре има две помещения.
От началото на първенството през 1930 г. досега в него са участвали над 70 страни с надежда да спечелят шампионската титла.
Разгледайте архивните фотографии, на които хора от различни краища се наслаждават на този обичан спорт.
Радиосигнал със "послание на мира и надеждата" с думите на покойния британски изследовател на черните дупки Стивън Хокинг, починал през март на 76 години, ще бъде изпратен в Космоса.
Илюстрован албум с името "Птиците на Америка", при това рядко издание, бе продаден в четвъртък на търг на "Кристис" в Ню Йорк за 9,65 милиона долара.
Десетилетия след като Едмънд Хилъри и Тензинг Норгей стигат до Еверест, катерачи от всички краища продължават да насочват поглед към най-високия връх на света.
Илън Мъск се е нагърбил с нелесното производство на Model 3, но шумният предприемач възнамерява да уволни всеки свой девети служител.
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Страница 22
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах