сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Европейската Комисия одобри кандидатурата на България за регистрация на Странджанския манов мед като защитено наименование за произход.
Властите на идиличния гръцки остров Санторини предложиха защита на магаретата, които превозват туристи по стръмните хълмове, след като бяха изправени срещу вълна от обществено недоволство.
Френският парламент прие закон, който забранява използването на мобилни телефони в училищата.
И петимата ни национали се завръщат с отличия от Португалия. Отборът се прибра в неделя, 29 29.07, в 23:00 ч. с полет от Мюнхен.
Със свещи в ръка и едноминутно мълчание, гърци на всякакви възрасти се събраха на площад „Стингама” през гръцкия парламент и пред паметника на незнайния войн, за да почетат жертвите на пожарите от миналата седмица.
Агенция „Блумбърг“ изготви класация на страните според цената на бензин А-95.
Новопостроен мост в турската провинция Кахраманмараш привлича стотици туристи, предава CNNTurk.
Китайски учени установиха, че скандинавската диета снижава риска от деменция с цели 30%, пише английското издание „Дейли мейл“.
Целият свят е обладан от модата на здравословното хранене. Всъщност не Европа, а Африка е континентът, в който най-много се грижат за своето здраве.
През 2050 г. Япония напълно ще се откаже от производството на автомобили с бензинов и дизелов двигател и ще продава само електромобили и хибриди.
8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Страница 15
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах