сп. National Geographic - Юни 2019
National Geographic KIDS - Юни 2019
Град Чау Док, Виетнам.

Плъх или прилеп? Главният готвач навираше суровите кървави трупове пред лицето ми, а пред мен стоеше мъчителният избор какво да предпочета. Обикновено не бих избрала нито едно от двете, но като се има предвид, че се отбелязваше Новата година в този граничен град на река Меконг, малко приключенско тестване изглеждаше примамливо.
Връчването в Ню Йорк на 54-ите годишни награди на Американското дружество на редактори на списания, известни като „Ели“, донесе на списание National Geographic наградата в категорията „Изключителен принос в новините, спорта и развлеченията“.
Изглежда, че японците все повече се интересуват от това да наблюдават китове, отколкото да ги консумират
Любими снимки от изумруденозеления остров
На 3 май, 1841 г. Нова Зеландия е официално обявена за колония на Великобритания.
Когато през седмицата задачите и отговорностите се натрупат, често изглежда, че има само един начин да се справим с всичко, а именно чрез по-кратък сън, тъй като можем да наваксаме през уикенда
Изложбата „100 години Требенище“ – резултат от съвместната работа на археолозите от Националния археологически музей на БАН (НАИМ), Археологическия музей на Република Северна Македония (АМСМ) и Народния музей в Белград ще се открие на 14 март 2019 г. в Археологическия музей на Република Северна Македония в Скопие, съобщиха от БАН.
Идеята да влезеш в заграждението на диво животно е ужасяваща
Чрез тренировки можете да подобрите психичното си здраве, но само ако не прекалявате
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах