сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019
Проучвания показват, че хората с леко наднормено тегло живеят по-дълго и по-здравословно от слабите хора
Консерваторите са решили някои от проблемите в гробницата на фараона, но остават много въпроси без отговор.
Поради значителни промени в климата и повишаване на морското равнище е възможно скоро цял остров да изчезне под вълните на Тихия океан
Идеята за изработка на изделия от гъби хрумва на Себастиан Кокс, който по професия е производител на мебели. Той прави дървени артикули, като има за цел да оставя възможно най-малък въглероден отпечатък върху природата.
След години проучвания и дебат някои експерти са убедени: това е брачното ложе на първите крал и кралица от династията Тюдор.
Когато преди години слагат край на ловуването в сегашния резерват Selinda в Ботсвана /Африка/, са останали само два лъва. Днес са почти 100.
Балансираната диета е от съществено значение за здравето ни, но начинът, по който съхраняваме храната, също може да окаже голямо влияние върху него.
Изследователи разработиха двуминутен трик за да не харесвате мазна храна
Това уникално издание разкрива 24 велики империи, от величествения Египет и могъщата империя на Александър до загадъчните династии в Африка и Азия, които са в основата на човешката цивилизация. Съзидателни и разрушителни, бляскави и жестоки, брутални и доброжелателни, те са оформили нашия свят.
Арктически студ. Упоритите алпинисти, които са разположили базовия си лагер в подножието на К2, доброволно търсят тези негостоприемни условия, за да направят изкачване, което отдавна се счита за невъзможно
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах