сп. National Geographic - Март 2019
National Geographic KIDS - Март 2019
След 80 години продажба на риба и морски дарове от всички видове, мястото на световноизвестния рибен пазар Цукиджи в Токио ще се превърне в международен конферентен център по планове, предложени от градските власти в сряда.
В Холандия процентът на престъпленията намалява и правителствена агенция използва празните затвори за домове на бежанци.
По време на най-страшните дни от сушата, която е обхванала западната част на САЩ от началото на 2000-те години, бушуват пожари и изсъхват посеви. Пясъчни бури вилнеят през равнини и долини. А реките пресъхват от север към юг
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун реализира грандиозен, престижен проект
Консултантската компания Glassdoor определи най-скъпите градове в Европа. Ако живеете в някой от тях, имате нужда от дебел портфейл
Най-добрите места за живеене според Индекса на човешкото развитие на Обединените нации.
University of San Diego проучи на коя възраст ще сте най-самотни
Бразилският град Рио де Жанейро получи титлата „Световна столица на архитектурата“, съобщава вестник Globe.
Целият свят празнува днес Международния ден на прегръдката. Според традицията на този ден могат да се подаряват приятелски прегръдки даже на непознати хора.
Високото кръвното налягане е един от основните здравословни проблеми на модерното общество. И до днес учените трудно намират причините за високото кръвно в една по-късна възраст.
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Страница 12
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах