сп. National Geographic - Юни 2019
National Geographic KIDS - Юни 2019
Някога Йемен бил стратегическо пристанище на входа на Червено море, забогатяло от подправки и аромати. Днес това е една от най-бедните страни на света.
Между 1946 и 1991 г. Съединените щати, Съветският съюз и техните съюзници са в дълъг напрегнат конфликт, известен като Студената война. Периодът се характеризира с агресивна надпревара във въоръжаването, икономически натиск и идеологически заявки за световно господство.
Ново проучване показва, че когато става въпрос за рак при жените, пиенето на бутилка вино седмично има същия ефект като пушенето на десет цигари за същия период
НАСА искаше да остане в историята с първата изцяло женска мисия в Космоса
Като се има предвид безкрайното космическо пространство и милиардите планети само в нашата галактика, е малко вероятно единственият интелигентен живот да е тук, на Земята. Защо тогава досега не сме се свързали с извънземни?
В Испания има около 1500 изоставени населени места. Повечето от тях са обявени за продажба и това явление вероятно ще продължи да нараства
Мнозина обичат да се пошегуват, да се посмеят или разиграят някого, но един ден в годината с това се занимават абсолютно всички.
Ако много обичате да се излежавате, ако ви се иска в леглото непрекъснато да гледате телевизия или да четете, имате шанс на всичко отгоре да печелите по 5 500 евро на месец
Той превърна Рим от република в империя
Айфеловата кула – символът на Париж и най-емблематичният френски монумент, отпразнува 130-я си юбилей на 31 март, съобщава Ройтерс.
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Страница 11
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах