сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019

Никой не иска да купи най-скъпата къща в света

29.6.2018 г.

В квартала на Лос Анджелис Бел Еър бе построена нова къща, която вече е обявена за продан и струва 250 милиона долара (234 милиона евро).

Твърди се, че това е най-скъпият имот, който досега е бил обявяван за продан в САЩ. Определено къщата няма подобна на пазара - тя е построена в модерен стил и има огромни огледални прозорци.

Обзавеждането също е необичайно начин. Изглежда е строена за специален собственик – някой, който обича декоративни хеликоптери, гигантски скулптори на фотоапарати „Лайка“, обточени с кадифе помещения и луксозна декорация на Hermès.

Домът разполага с два огромни апартамента, десет ВИП апартамента за гости, 21 бани, три отделни напълно оборудвани кухни и пет бара.

Луксозната вила е построена от известния предприемач Брус Макоуски. По негова идея е направена и къща на стойност 79 милиона долара (65 милиона евро) в Бевърли Хилс, която е продал на създателя на Minecraft през 2014 г.

„Тази къща бе направена за уникалния милиардер, за онзи, който иска да е най-добър във всичко“, казва Макоуски в заявление при обявяването на имота за продан.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах