сп. National Geographic - Февруари 2017
National Geographic KIDS - Февруари 2017
По време на планирано цифровизиране на около 10 хиляди произведения от колекцията на Herzog Anton Ulrich-Museum, Брауншвайг в Германия, е била открита скица, изобразяваща куче, чийто автор е Рембранд ван Рейн, съобщава Artprice.
В Русия наричат Заговезни Масленица и това един от най-веселите и „вкусни” народни празници в страната.
На 21 февруари 2017 г. на тържествена церемония в централата на ЮНЕСКО в Париж Копривщица получи сертификата за вписване сред културните наследства на ЮНЕСКО.
Разположена на кръстопът между Изтока и Запада, тази малка страна е като ковчеже със скъпоценности, пълно с исторически и природни чудеса.
Скулптурата с двата лъва, която е била специално изсечена за гробницата на френския крал Шарл V и която е била считана за изгубена по времето на Френската революция, скоро ще бъде продадена на търг от аукционната къща „Кристи”.
Консултантската компания за имоти "Колиърс Интернешънъл" (Colliers International) изготви класация на 20-те най-влиятелни града в Европа през 2016 година, базирана на параметрите местоположение на града, наличие на талантливи хора и разходи за труд и живот.
„Чайна нешънъл петролиум корпорейшън“ (CNPC) се споразумя за придобиването на 8-процентов дял от петролните концесии на „Абу Даби нешънъл ойл къмпани“ (ADNOC).
Тежък смог покри в понеделник сутринта китайския мегаполис Шанхай и околностите му.
Китайското правителство ще отдели през текущата година около 800 млрд. юана (116 млрд. долара) от бюджета за реализирането на 35 големи железопътни проекта, пише "Глобал таймс", цитиран от ТАСС.
Боя за коса, която се променя в зависимост от светлината и температурата бе създадена от Лорен Боукър, основателката на компанията The Unseen. В модните среди тя е известна като Алхимичката и е създателка на т.нар. реактивна мода.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах