сп. National Geographic - Март 2017
National Geographic KIDS - Март 2017
Международните паспорти в целия свят са в много нюанси, но само в четири цвята - сини, червени, зелени и черни.
Британската банда "Пинк Флойд" ще пусне на плоча нечуваната досега пълна версия на инструменталното парче Interstellar Overdrive, част от дебютния им албум от 1966 година.
Уличната фотография като двустранно гласуване на доверие между снимания и снимащия – младият фотограф Пламен Трифонов показа колекцията си портрети, реализирана в периода 2014-2016 г.
Пролетта се задава. Различните култури по света имат древни ритуали с които приветстват настъпването на сезона.
На 101-годишна възраст почина американският милиардер, банкер и филантроп Дейвид Рокфелер. Това съобщи вестник „Ню Йорк таймс“.
Високотехнологичен индустриален град, който ще създаде работни места за 100 хиляди души, ще бъде построен в северната част на Мароко, близо до Хосейма, предава ТАСС.
Японските вишни символизират красотата и краткостта на живота.


Според учени, които са проследили развитието във физиологическо, социално и интелектуално отношение на представителките на нежния пол през изминалия век, промени се наблюдават както в ръста и в дълголетието, така и в коефицента на интелигентност (IQ).
Две от индийските реки, смятани за най-свещени, но и за най-замърсени в страната, получиха статут на „живи човешки същества” със знаково съдебно решение, което може да помогне за възстановяването на водните басейни.
Норвегия беше обявена за страната с най-щастливо население в света. Оценката се съдържа в публикувания вчера Световен доклад за щастието, изготвен от организацията Sustainable Development Solutions Network по искане на ООН.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах