сп. National Geographic - Декември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
Всяко дете може да ви каже, че Дядо Коледа живее на Северния полюс. Историческото му пътешествие обаче е по-дълго и необикновено от ежегодната му обиколка около света за една нощ.
Япония в сряда избра китайската буква за бедствие като "определящ символ" за 2018 г., година, през която страната беше засегната от смъртоносни наводнения, земетресения и бури.
Продължителността на живота е различна в различните страни по света.
Всеки месец в Боливия се продават хиляди прилепи. Предполага се, че кръвта им помага при лечение на епилепсия и други заболявания
Вероятно сте попадали на клиентски оплаквания, а сигурно и вие сте писали не едно. Археологическа находка показва, че подобни оплаквания е имало още в древността.
Уникалната находка бе посрещната с вълнение, но пробуди и въпроси за автентичността на тези загадъчни неолитни артефакти.
Зашеметяваща снимка, заснета по време на полет, спечели конкурса за снимка на годината на National Geographic за 2018 г. Ясен Тодоров, гражданин на САЩ от български произход е най-новият носител на голямата награда
Православната църква чества на 9 декември зачатие на Света Анна.
На Тибетското плато намериха хиляди артефакти, доказващи до колко далеч са стигали първите хора при разселването от Африка.
До 2040 г. 40% от всички японски домакинства на средна възраст ще се състоят само от едно лице. А младите японки предпочитат да се омъжат, преди да са навършили 30 г. и в същото време да градят кариера.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах