сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
Идеята за изработка на изделия от гъби хрумва на Себастиан Кокс, който по професия е производител на мебели. Той прави дървени артикули, като има за цел да оставя възможно най-малък въглероден отпечатък върху природата.
С ярки оттенъци и падащи листа настъпването на есента вдъхновява.

Геофизикът Дениъл Ротмън от Масачузетския технологически институт смята, че с помощта на математическото моделиране е изчислил, че в края на XXI век ще започне поредното глобално измиране на Земята.
Екип от учени смята, че праисторическа гигантска жаба, живяла преди 68 млн. години, е била способна да яде малки динозаври.
Повече от 293 души за загиналите по последни данни в резултат на мощното земетресение, което разтърси Мексико във вторник.
Международна група учени от Италия и САЩ уточниха местоположението на огнището от магма по Флегрейските полета в южна Италия.
Най-малко 119 души загинаха във вторник в резултат на земетресението с магнитуд 7.1 по скалата на Рихтер в Мексико.
Насладете се на вдъхновяващата красота на тези природни чудеса от всички краища на света.
Тропическата буря „Мария“ вече е ураган, стана известно в неделя вечерта от американския Център за наблюдение на ураганите.
Най-дълго живелият котарак в света Нътмег (Nutmeg, индийско орехче, бел. ред.) умря във Великобритания на 32 години, съобщи местното издание North News („Норт нюз”).
22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Страница 29
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах