сп. National Geographic - Февруари 2019
National Geographic KIDS - Февруари 2019
Преди 50 години в САЩ е приет Законът за националната система за дивите и живописни реки, чиято цел е да защити особено значимите и красивите.
От стотици години хората от народа баджау обитават морето и естественият подбор ги е превърнал в по-добри гмуркачи.
В събота при съвместна акция на Министерство на околната среда и водите, Регионална инспекция по околна среда и води – Смолян и фондация „Четири лапи“ бяха спасени три мечета, намерени край пътя в близост до родопското с. Барутин, в близост до язовир Доспат.
Цветовете на японската вишна, известни с пленителна красота и великолепие от нежно преливащи бялорозови багри, привличат погледа в центъра на Варна.
Българин спечели титлата Фотограф на годината в раздел „Любители“ на Sony World Photography Awards 2018.
В Деня на Земята НАСА ви кани да създадете и споделите вашето собствено мнение за нашата планета, да помогнете в борбата срещу комарите, разнасящи болести и да наблюдавате летателния цикъл на станциите, наблюдаващи Земята.
Йордания може да послужи за пример на други морски дестинации.
20 април (петък), е крайният срок за регистрация за седмото издание на едно от най-атрактивните състезания по планинско бягане и колоездене „Байк и рън за Чепън“ (28 април, край Драгоман).
В безкрайната симфония на моретата сред перкусионните звуци на делфините афали и жалните викове на гърбатите китове, има почерк, който се различава от останалите.
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Страница 22
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах