сп. National Geographic - Април 2019
National Geographic KIDS - Април 2019
На 23 септември сърф училище „Акаша“ и Surfrider Foundation Sofia организират почистване на плаж „Ветеран“, Варна.
Ураганите, циклоните и тайфуните са едно и също природно явление
Проливните дъждове, донесени от тропическата буря "Флорънс", продължават да се изливат над Северна и Южна Каролина, съобщава Си Ен Ен.
800 служители на TELUS International Europe и техни близки взеха участие в инициативата „TELUS Ден на Подкрепа“
Броят на жертвите на тайфуна Мангхут, който премина над Филипините, достигна 59 души, съобщава Си Ен Ен. 32 души са ранени, а 42 са обявени за изчезнали.
Такива са данните от ново прогнозно проучване, което изследва условията, пораждащи опасната буря край Източното крайбрежие на САЩ.
Изумителният брой от 940 култивирани растителни видове са заплашени от изчезване или няма да може да произвеждат количествата, от които се нуждаем в близко бъдеще, съобщава Business insider, като се позовава на научно проучване.
Какви картини изникват в главата ви, когато стане въпрос за края на света? Астероиди, световни войни, извънземни, климатична катастрофа?
Най-малко двама души загинаха, а повече от 100 бяха ранени на северния японски остров Хокайдо в резултат на мощно земетресение с магнитуд 6,7 по Рихтер, регистрирано тази нощ.
Най-малко 8 души загинаха в Япония в резултат на силния тайфун „Джеби“, който връхлетя западната част на страната, съобщава агенция Киодо.
12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Страница 19
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах