сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
Да вървиш по вода
Вземете си партньора, пригответе раниците и се отправете към тези романтични приключения. Със сигурност няма да скучаете.

Двадесет и един делфина, които очевидно са били нападнати от други представители на семейство Делфинови, починаха на плаж в Северно Мексико.
Геолози от университета в Кобе откриха край бреговете на Япония супервулкан, съдържащ 34 кубически километра магма, който в случай на изригване може да отнеме живота на повече от 100 милиона души.
Било то с поднасяне на подаръци или съблазнителни движения тези същества знаят как да привлекат партньора, когото желаят.
Осмокраките животинки могат да се обърнат на 360 градуса и да нанесат точен удар по жертвата си за по-малко от една осма от секундата.
Покачването на нивото на океаните може да достигне 65 см до края на настоящото столетие, което може да доведе до сериозни проблеми за крайбрежните градове.
Слънцето ще стане по-студено и мрачно до 2050 година, прогнозират астрономи от Калифорнийския университет в Сан Диего.
Айфеловата кула в Париж, която е посещавана от 6 милиона туристи всяка година, ще остане затворена до неделя в резултат на силен снеговалеж.
Езмънд Брадли Мартин посвещава десетилетия работа за да сложи край на клането на слонове и носорози.

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Страница 16
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах