сп. National Geographic - Септември 2018
National Geographic KIDS - Септември 2018
20 април (петък), е крайният срок за регистрация за седмото издание на едно от най-атрактивните състезания по планинско бягане и колоездене „Байк и рън за Чепън“ (28 април, край Драгоман).
В безкрайната симфония на моретата сред перкусионните звуци на делфините афали и жалните викове на гърбатите китове, има почерк, който се различава от останалите.
Един от начините да оцелееш в дивата природата е да се скриеш. Виждате ли животните на тези снимки?
Вълшебно пътешествие от Арабско море до снежнобелите върхове на Хималаите.
През първото тримесечие на тази година 53 китайци са станали жертва на различни стихийни бедствия. Това съобщи министерството на гражданската администрация на КНР.
Столичният зоопарк разкри дарителска кампания за набиране на средства за закупуването на женско четкоухо прасе.
Ако бяхте червен корал щяхте да имате време да свършите много неща, преди да си отидете от този свят. Друг е въпросът какви щяха да са те.
Релаксиращо накисване в гореща вана е похвално средство за облекчаване на стреса, но предимствата не се ограничават до хората – те важат и за маймуни, които също се възползват от времето в спа, твърдят изследователи в Япония.
Амбициозният проект може да стане причина за отчуждаването на хиляди хора, да застраши и без това недостатъчното водоснабдяване и да се отрази на биоразнообразието, казват критици.
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Страница 11
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах